Bytom - Cukiernik

Wykonuje czynności związane z produkcją różnego rodzaju wyrobów cukierniczych np. ciast, lodów, deserów o różnych gramaturach i kształtach przekładanych nadzieniami oraz ich dekorowanie. Ma również możliwość realizacji swoich autorskich pomysłów. W zawodzie tym istotna jest wyobraźnia, umiejętność modyfikowania przepisów, dostosowywania ich do okoliczności.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 3 lata

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
41-902 Bytom ul. Wrocławska 32/34
3 piętro
Dane adresowe:
41-902 Bytom ul. Wrocławska 32/34
( 3 piętro)
Sekretariat otwarty:
Pn: 07:00-15:00
Wt: 07:00-15:00
Śr: 07:00-15:00
Cz: 07:00-15:00
Pt: 07:00-15:00
Dyżury dyrektora:
Śr: 15:00-17:00 (Piotr Kamieński p.kamienski@cosinus.pl)
Kontakt:
tel.: 32/281 00 64 32/281 00 64
tel. kom.: 519 588 504
e-mail: bytom@cosinusyoung.pl
e-mail: branzowa.bytom@cosinusyoung.pl
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.