Warszawa - Cukiernik

Wykonuje czynności związane z produkcją różnego rodzaju wyrobów cukierniczych np. ciast, lodów, deserów o różnych gramaturach i kształtach przekładanych nadzieniami oraz ich dekorowanie. Ma również możliwość realizacji swoich autorskich pomysłów. W zawodzie tym istotna jest wyobraźnia, umiejętność modyfikowania przepisów, dostosowywania ich do okoliczności. Cukiernik to nie tylko rzemieślnik, lecz także artysta, który wyczuciem smaku i estetyką potrafi zachwycić klientów swoimi kulinarnymi kreacjami.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 3 lata
Sprawdź terminy zjazdów dla Semestru 1
Plany lekcji i terminarze zjazdów dla wyższych semestrów dostęne są po zalogowaniu w strefie Mój Cosinus

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
03-841 Warszawa ul. Grochowska 284

SZKOŁA BRANŻOWA I STOPNIA "COSINUS PLUS" W WARSZAWIE
2 piętro, pokój 1

Dyrektor Szkoły
Tomasz Madej, e-mail: t.madej@cosinus.pl
Wicedyrektor Szkoły
Adrian Święcicki, e-mail: a.swiecicki@cosinus.pl

Sekretariat otwarty:
Pn: 08:00-16:00
Wt: 08:00-16:00
Śr: 08:00-16:00
Cz: 08:00-18:00
Pt: 08:00-16:00
Kontakt:
tel.: 22 620 04 9122 620 04 91
e-mail: bs1.wawa@cosinusyoung.pl
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.