Katowice - Kucharz

Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca w tym zawodzie wymaga dokładności oraz umiejętności współpracy z innymi pracownikami.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 3 lata

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
40-092 Katowice ul. Mickiewicza 3 /2 piętro
Sekretariat otwarty:
Pn: 08:00-16:00
Wt: 08:00-16:00
Śr: 08:00-16:00
Cz: 08:00-16:00
Pt: 08:00-16:00
Dyżury dyrektora:
Pn: 12:00-16:00
Kontakt:
tel.: 32 352 03 95 - wew.103
tel.: 32 352 03 95 - wew.104 -psycholog, pedagog
e-mail: branzowka.katowice@cosinus.pl
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.