Katowice - Technik żywienia i usług gastronomicznych

Planuje i ocenia jadłospisy. Zajmuje się układaniem diet, sporządza dania zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia oraz obsługą klienta. Umiejętności takie jak estetyka pozwalają na przygotowanie dań nie tylko z odpowiednią ilością wartości energetycznych, ale również cieszących oko. Otwartość i kreatywność pozwala na szczyptę nowoczesności w tworzeniu dekoracji potraw i aranżacji zastawy stołów.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 5 lat

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
40-092 Katowice ul. Mickiewicza 3 /2 piętro
Sekretariat otwarty:
Pn: 08:00-16:00
Wt: 08:00-16:00
Śr: 08:00-16:00
Cz: 08:00-16:00
Pt: 08:00-16:00
Dyżury dyrektora:
Pn: 12:00-16:00
Kontakt:
tel.: 32 352 03 95 - wew.103
tel.: 32 352 03 95 - wew.104- psycholog, pedagog
e-mail: technikum.katowice@cosinus.pl
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.