Bytom - Technik żywienia i usług gastronomicznych

Planuje i ocenia jadłospisy. Zajmuje się układaniem diet, sporządza dania zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia oraz obsługą klienta. Umiejętności takie jak estetyka pozwalają na przygotowanie dań nie tylko z odpowiednią ilością wartości energetycznych, ale również cieszących oko. Otwartość i kreatywność pozwala na szczyptę nowoczesności w tworzeniu dekoracji potraw i aranżacji zastawy stołów.

Więcej informacji
Opłaty: 0 zł Okres nauki: 5 lat

Miejsca zajęć

Dane adresowe:
41-902 Bytom ul. Wrocławska 32/34
3 piętro
Dane adresowe:
41-902 Bytom ul. Wrocławska 32/34
Sekretariat otwarty:
Pn: 07:00-15:00
Wt: 07:00-15:00
Śr: 07:00-15:00
Cz: 07:00-15:00
Pt: 07:00-15:00
Dyżury dyrektora:
Śr: 15:00-17:00 (Piotr Kamieński p.kamienski@cosinus.pl)
Kontakt:
tel.: 32/281 00 6432/281 00 64
tel. kom.: 519 588 504
e-mail: bytom@cosinusyoung.pl
e-mail: technikum.bytom@cosinusyoung.pl
Zobacz dane sekretariatu

Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?

Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.