Technik hotelarstwa planuje, oferuje, koordynuje oraz wykonuje usługi hotelarskie; ustala zestaw oferowanych usług hotelarskich, sposób ich świadczenia oraz opracowuje politykę handlową hotelu. Współpracuje z innymi instytucjami oferującymi usługi hotelarskie oraz zbiera opinie o preferencjach klientów. Dodatkowo, analizuje oferty konkurencji i obserwuje rynek hotelarski pod kątem doskonalenia usług oferowanych przez hotel. Praca jako technik hotelarstwa wymaga również zdolności analitycznych i przedsiębiorczości.
SZKOŁA BRANŻOWA I STOPNIA "COSINUS PLUS" W WARSZAWIE2 piętro, pokój 1
Dyrektor Szkoły Tomasz Madej, e-mail: t.madej@cosinus.pl Wicedyrektor Szkoły Adrian Święcicki, e-mail: a.swiecicki@cosinus.pl
Zarezerwuj miejsce już dziś! Kliknij tutaj i zapisz się on-line
Chcesz dowiedzieć się więcej o kierunku?
Zostaw swoje dane, oddzwonimy i odpowiemy na Twoje pytania.